Welkom bij Immodelux!

Immodelux is opgestart met als doel de nadruk te leggen op klantenservice, transparantie & eerlijkheid. Sinds 15 jaar zijn wij actief in de vastgoedsector, zodat we onze expertise ten volle kunnen benutten om samen met u op zoek te gaan naar uw droomhuis of de juiste koper te vinden voor uw eigendom.

 

Ons kantoor is gelegen in Altea en van hieruit liggen we centraal voor onze regio Costa Blanca Noord.

Waarom kopen met Immodelux?
We adviseren en begeleiden u bij het kopen van een huis in Spanje van het begin tot het eind.  Daarbij hoort o.a. het aanvragen van het NIE nummer en het controleren van álle juridische en technische aspecten.

Ook al heeft u een woning gezien bij een andere makelaar, wij zullen met de desbetreffende makelaar contact voor u opnemen en als aanspreekpunt blijven fungeren. Ook in dit geval wordt u door ons begeleid bij het aanvragen van het NIE nummer en wordt de woning volledig gecontroleerd.
Deze begeleiding is voor de koper geheel kosteloos. Immodelux wordt betaald uit de door de huiseigenaar betaalde commissies bij de verkoop van het eigendom.  Deze commissie wordt gedeeld tussen Immodelux en de verkopende makelaar. Immodelux werkt altijd met een gedeelde commissie, dus de uiteindelijke verkoopprijs wordt hierdoor niet beïnvloed.

Het grote voordeel is dat de Immodelux consulenten nooit zullen proberen u een eigendom te “verkopen” of u te beïnvloeden omdat zij niet gelimiteerd zijn tot een eigen bestand. U krijgt een eerlijke, onbevooroordeelde begeleiding bij de aankoop van een eigendom.

Immodelux heeft  villa´s, finca´s, appartementen, bouwgrond  en commercieel vastgoed te koop. Het werkterrein van ons makelaarskantoor beperkt zich niet alleen tot de plaats Altea, maar ook in het gebied met een ruime straal daaromheen is Immodelux goed vertegenwoordigd.

Immodelux houdt zich bezig met vrijwel alle aspecten van de makelaardij in onroerende zaken, zoals bemiddeling in aan- en verkoop; taxaties van woningen en bedrijfsonroerend goed, nieuwbouw en advisering met betrekking  woningfinancieringen (hypotheken), assurantiën en beleggingen.

Ons kantoor is, gezien ons marktaandeel, het werkgebied, de kantoorlocatie en onze wijze van dienstverlening een uitstekende en solide partner voor samenwerking met u als particulier of ondernemer.