Naleving van de Wet 34/2002 op 11 juli, de diensten van de informatiemaatschappij en de elektronische handel, informeren wij: Immodelux, als een bedrijf en verantwoordelijk voor Immodelux, en later Immodelux, is een bedrijf dat zich toelegt op het verlenen van diensten inmobiliarios.

IMMODELUX NIF: Huis adres: Cap Negret Match 55 a Local 4 03590 – Altea (Alicante) – SPANJE Tel 34865521933 mail :. info@immodelux.com Immodelux met NIF, als een bedrijf met een adres voor deze informatie en Cap Negret Party 55 a Local 4 Altea (Alicante), en op dit moment verantwoordelijk voor de werking, het beheer en de exploitatie van de website www.immodelux .com.

Los diensten die de gebruiker kan verkrijgen via Internet www.immodelux.com zijn te koop, huur en exploitatie van onroerend goed. Inmodelux behoudt zich het recht voor om dit privacy beleid te wijzigen en aan te passen aan de wetgeving inzake gegevensbescherming zonder voorafgaande kennisgeving.

En verhalen gevallen zal veranderingen en web deze site aan te kondigen, zodat ze kunnen worden gekend door intellectuele usuario.Propiedad en industrial.Todos onderscheidende tekens, merken, handelsnamen, inhoud, structuur, vormgeving en presentatie van de elementen en alle gepresenteerde informatie en deze website zijn het eigendom van de industriële eigendom en intelectual.

El gebruiker is verboden om te reproduceren, te transformeren, te verspreiden, te communiceren in het openbaar, en in het algemeen elke andere vorm van exploitatie van de belangrijkste elementen en de vorige paragraaf zonder de uitdrukkelijke toestemming van Immodelux.El gebruiker kan afzien van het gebruik van een middel dat kan verwijderen, verwijderen, wijzigen, of de veiligheidsvoorzieningen of beveiligingssystemen die kunnen worden gebruikt en kan verwijderen of de website en / of de inhoud onbruikbaar te manipuleren .

Immodelux is niet verantwoordelijk voor het mogelijke gebruik van deze website door derden of de informatie die aan derde partijen via deze website. De inhoud die via deze website is informatief, het gebruik dat de gebruiker en de mogelijke gevolgen, schade of schade die de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruiker kan worden kan maken. Immodelux is uitgesloten voor schade en verlies van enig nut, bijvoorbeeld door het plaatsen van links, directories en zoekfuncties voor de toegang tot websites. aanwezigheid van het virus of anderen. kwaadaardige code en de inhoud waarbij geen schade aan het computersysteem, elektronische documenten of bestanden Oorzaak gebruikers.

De tekst behoudt zich het recht van acción.Uso van galletasLas Cookies zijn kleine bestanden of series, worden de tekens opgeslagen en de harde schijf of tijdelijke geheugen van de computer om de pagina’s van websites te openen. Het wordt gebruikt voor de server open voor voorkeuren van de gebruiker wanneer hij terugkeert bekend te worden. De toegang tot deze website kan het gebruik van cookies in het inkoopproces en de lijn van producten en diensten in het sociale netwerk te betrekken. Cookies kunnen niet cuero.El gebruiker heeft de mogelijkheid om uw browser u op de hoogte en geven de receptie koekjes en om te voorkomen dat de installatie van cookies en uw harde schijf te configureren.

Om dit te doen, moet de gebruiker de instructies en handleidingen van uw browser te raadplegen voor meer informatie. Geen cookie geeft u aanvullende informatie van de harde schijf van de gebruiker dat u toegang krijgt tot persoonlijke informatie. Verbind eenvoudig de browser van een specifieke computer met een anonieme code.

De enige manier waarop de persoonlijke gegevens van een gebruiker die deel uitmaakt van een cookie-bestand is dat de gebruiker bepaalt dat informatie persoonlijk naar de server. De gebruiker moet de instructies en handleidingen van uw browser voor información.Ninguna cookies te raadplegen kunt u meer informatie van de harde schijf van de gebruiker die je krijgt toegang tot persoonlijke gegevens. Verbind eenvoudig de browser van een specifieke computer met een anonieme code. De enige manier waarop de persoonlijke gegevens van een gebruiker die deel uitmaakt van een cookie-bestand is dat de gebruiker bepaalt dat informatie persoonlijk naar de server.

De gebruiker moet de instructies en handleidingen van zijn browser raadplegen om deze informatie uit te breiden. Geen enkele cookie maakt het mogelijk aanvullende informatie van de harde schijf van de gebruiker die je krijgt toegang tot persoonlijke gegevens. eenvoudig aan te sluiten een specifieke computer browser een unieke code anónimo.La manier waarop de persoonlijke gegevens van een gebruiker die deel uitmaakt van een cookie-bestand is dat de gebruiker bepaalt dat informatie persoonlijk server.For wissen en cookies uit te schakelen: Het beschermen van datosVisitar Deze website betekent niet dat de gebruiker hierover informatie moet verstrekken. En als de gebruiker ons persoonlijke informatie verstrekt, worden de verzamelde gegevens en deze website behandeld
Sectie «Blog»

Volgens de organieke wet 15/1999 van 13 december, Bescherming van persoonlijke gegevens (LOPDP), informeren wij u dat door het invullen van de formulieren of webcommentaar uw persoonsgegevens worden opgenomen en behandeld in bestanden, Immodelux.

Het belangrijkste doel van dit bestand is het beheer van gebruikers die een reactie plaatsen op onze website, evenals het verzenden van advertenties met betrekking tot producten en diensten die door Immodelux op de markt worden gebracht of voor het verzenden van advertenties, kortingen en promoties van producten en diensten van andere entiteiten.

Immodelux garandeert de vertrouwelijkheid van de verstrekte gegevens en garandeert dat deze onder geen beding voor enig ander gebruik worden toegewezen zonder de voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van onze gebruikers. We zullen u alleen om de benodigde gegevens vragen voor het leveren van de vereiste service en zullen alleen voor dit doel worden gebruikt.

Sectie «nieuwsbrief»

In overeenstemming met de bepalingen van de Organieke Wet 15/1999 van 13 december Bescherming van Persoonsgegevens, informeren wij u dat de verstrekte e-mail zal worden opgenomen in een bestand dat eigendom is van, Immodelux om de nieuwsbrief van aanbiedingen te verzenden. Dit Bulletin is uitsluitend informatief.

Persoonlijke gegevens worden door Immodelux gebruikt in overeenstemming met de vereisten van Wet 15/1999 van 13 december op de bescherming van persoonlijke gegevens.

toestemming

Door de formulieren te verzenden, begrijpen we dat de gebruiker zijn toestemming geeft voor de verwerking van de gegevens in overeenstemming met de doelen die in elk van de formulieren zijn voorzien. Immodelux communiceert aan de eigenaars van de gegevens hun voornemen om commerciële communicatie per e-mail of op gelijk welke andere manier van elektronische communicatie te verzenden. Evenzo erkennen de eigenaars uitdrukkelijk deze intentie en geven zij uitdrukkelijk toestemming om de bovengenoemde berichten te ontvangen. De toestemming die door de houder wordt verleend voor de overdracht van gegevens aan derden is te allen tijde herroepbaar, zonder terugwerkende kracht.

Rechten van de belanghebbende partijen

De belanghebbende kan zijn ARCO-rechten (toegang, rectificatie, annulering en verzet) met betrekking tot zijn persoonlijke gegevens uitoefenen door een fotokopie van de ID te schrijven en bij te voegen aan het adres info@immodelux.com.

Kwaliteit van de gegevens

De gebruikers moeten de juistheid, nauwkeurigheid, authenticiteit en geldigheid van de persoonlijke gegevens garanderen die zijn verzameld als gevolg van de bijbehorende reservering.

Bescherming van minderjarigen.

We verzamelen geen persoonlijke informatie van minderjarigen. Het is de verantwoordelijkheid van de ouder / wettelijke voogd om de privacy van minderjarigen te waarborgen en alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat zij toestemming hebben gegeven voor het verzamelen en gebruiken van de persoonsgegevens van de minderjarige.

Sociale netwerken

Via onze website heeft u toegang tot sociale netwerken Facebook, Twitter en YouTube open toegang tot alle gebruikers. Dit zijn websites waar de gebruiker zich kan registreren en ons gratis kan volgen. In deze sociale netwerken kunnen gebruikers leren over onze activiteiten, meningen, toegang tot foto’s en video’s. Gebruikers van deze sociale netwerken moeten zich ervan bewust zijn dat deze plaats onafhankelijk is van de Immodelux-website en open is, dat wil zeggen, dat deze plaats zichtbaar is voor alle gebruikers en dat het privacybeleid dat van toepassing is op deze inhoud die van Facebook, Twitter is en YouTube. Immodelux bezit geen sociale netwerken.

GEGEVENSBESCHERMING HANDELING
De toegang tot de webpagina of het gebruik ervan impliceert niet dat Immodelux persoonlijke gegevens van de gebruiker verzamelt. Er wordt echter gemeld dat, in het geval dat Immodelux persoonlijke gegevens opvraagt, de gebruiker naar behoren zal worden geïnformeerd in overeenstemming met de bepalingen van organieke wet 15/1999 van 13 december over de bescherming van persoonsgegevens.

De persoonlijke gegevens die in de formulieren of soortgelijke documenten worden verzameld voor het opvragen van informatie bij Immodelux, zullen worden onderworpen aan een gemengde behandeling en worden opgenomen in de bijbehorende bestanden waarvan het eigendom eigendom is van Immodelux. Het doel van het verzamelen en de gemengde behandeling van de Persoonsgegevens is om de contractuele relatie die met Immodelux kan worden gesloten, te behouden, evenals het beheer, de administratie, de informatie, de levering en de verbetering van de diensten die de gebruiker wil aangaan.

Immodelux heeft de technische en organisatorische maatregelen genomen die nodig zijn om de veiligheid van de gegevens te waarborgen en om de wijziging, het verlies, de behandeling of ongeautoriseerde toegang te voorkomen, rekening houdend met de staat van de technologie, de aard van de opgeslagen gegevens en de risico’s voor die worden blootgesteld, of ze nu afkomstig zijn van menselijke actie of van de fysieke of natuurlijke omgeving. Technische en organisatorische maatregelen die gericht zijn op het bereiken van de doelstellingen zullen worden goedgekeurd