Tijdens onze infoavonden krijgt u de kans om meer te weten te komen over wie wij zijn, wat er belangrijk is bij het aankopen van een 2de woning in Spanje, hoe de aankoop in zijn werk gaat en wat u mag verwachten na de aankoop (waar betaalt u belastingen, hoe kan ik mijn woning verhuren…).

Doet u dit alleen? Natuurlijk niet, wij begeleiden u tijdens het gehele traject. We bieden u een 3-daags bezoek aan waarbij wij u persoonlijk op pad nemen om woningen te bezoeken.

Wat kunt u verwachten?

  • U betaalt uw vluchttickets
  • Wij halen u op aan de luchthaven
  • U kunt logeren in B&B Casa Celestial
  • Wij bezichtigen samen met u op voorhand geselecteerde woningen, bouwprojecten e.d.
  • Bij eventuele aankoop stellen wij u voor aan de gestor die alles voor u zal regelen zodat uw dossier volledig in orde is als u naar de notaris gaat.

Wat bieden wij je tijdens dit 3 daags bezoek?
We halen je op aan de vlieghaven in Alicante, zorgen voor overnachting ter plaatse, plannen bezoeken naar de woningen naar waar de voorkeur uitgaat, verkennen samen eventueel de omgeving, geven advies over de voor-en nadelen van elke woning of locatie, nemen de tijd voor een volledige uitleg over de wettelijke verplichtingen in Spanje, bezoeken een gestor die specifieke financiële vragen kan beantwoorden, zodat je met volledige kennis van zaken (qua regio, budget, reglementering, …) kan beslissen over een eventuele aankoop. Het is belangrijk dat je met kennis van zaken beslissingen kan nemen en hiervan ook jaren plezier beleeft.